bilder!









jag vill även påpeka att jag har en serie bilder på Anna när hon provar sin allra första bh, men jag vet inte om jag vågar publicera dem...

helgen v. 48 (bob hund!)

fy vad jag är trött idag. det är egentligen inte konstigt alls...

igår var det naturligtvis utgång (lönelördag för tusan). vi var på Platens och om jag minns rätt hade vi jättekul. fast sen vid halv två eller nåt pratade jag med Emil i telefon, och när han berättade att han såg på Sagan om Ringen drog jag dit istället. ja men kom igen, hur skulle jag kunna motstå nåt sånt? det är ju mig vi pratar om. ja hur som helst så plöjde vi igenom hela triologin till typ tio i morse och sen så sov jag lite. the end, eller nåt.

idag har jag gjort så lite som möjligt. nu ska jag kolla igenom gårdagens fotoskörd och se om det är något värt att publicera.

jag måste blogga mitt under sändning.

den tokhysteriska tjejen under Johans Free Falling var nåt av det roligaste jag sett på tv i år.

och nu bölar de också!

om tio minuter, då ni.

min frisör och jag förstår varandra alldeles lysande. hon vet att jag inte vill gå därifrån utan att det riktigt syns att man har klippt sig. inga löjliga toppningar för min del alltså. idag provade vi något nytt och jag är väldigt nöjd precis som vanligt.
nä, jag orkar inte ta kort på mig själv just nu. men jag gissar att det kommer att tas en hel del kort imorgon (vi ska gå ut, naturligtvis).

nu jävlar peppar jag för Idol! ut med Alice! men gospeltema och Carola, hur kul är det egentligen? oh well...

dagens lista:

favoritdrycker

1. julmust

2. påskmust

3. kaffe

4. vatten

5. sprit

bubblare: glögg.

didn't we almost have it all?

införskaffat idag:

Timos nya och the Killers nya. oj oj, det är ju lite som julafton. har inte hunnit lyssna så mycket än, men Timos version av  Without you (Mariah Carey) var ju fantastisk. 

tjenixen så länge.

lördagen.

mina damer och herrar, jag ger er...

...djup koncentration.









det kanske inte syns på ansiktsuttrycken, men vi hade fantastiskt roligt!

hurra!

det är svårt att beskriva hur lycklig jag var igår efter Idol. Anna-jättepanna åkte ut! fantastiskt. jag och Tania var hemma hos Johanna (som har världens finaste lägenhet) och vi var så engagerade att vi säkert hade börjat stortjuta om någon annan hade åkt ut. men nu blev det inte så, och då blev tjejerna så här glada:

yeah, två tummar upp! tack för igår Johanna!

förresten, kom och hälsa på oss på Sportif. det är julpyntat (fast på ett snyggt sätt)




ikväll blir det äntligen Guitar Hero 4!
puss & kram!


fab.

Anna!

Kevin ska sjunga vår låt!

wohoooo!

mais oui.

nu kommer jag med en spoiler, om det nu är nån som ser på Erik&Mackan - snygga och smärta på 6:an. den här gången är deras mål att bli just snygga och smärta, något som Erik (till vänster) verkar ha lyckats hyfsat med. han har nämligen varit inne på Sportif några gånger, i somras var han rätt stor men när han var inne i lördags var han mycket mindre.

mission accomplished, eller?


fashion statement

Anna var snygg i lördags. mysbyxor ovanpå tights, under kjolen.


vi var förresten ganska snygga båda två...


gonatt.

jag är trött. sådär trött att jag just nu ligger på mattan med datorn bredvid mig på golvet och skriver med en hand och har den andra som huvudkudde.
jag var ju ute i torsdags, fredag natt sov jag nästan ingenting och igår var vi ute igen. sånt tär på en gammal 26-åring. men vi hade kul igår, jag och Anna. vi träffade mycket roligt och konstigt folk på Platens...
Anna berättar alldeles lysande.

måndag imorrn då.

tjenixen.

konsert!

jag nös precis på skärmen, gud så äckligt.

men det var inte vad jag skulle skriva om, utan jag tänkte berätta lite om gårdagen. vi var på Platens och såg Markus Krunegård! jag var där med mina allra snyggaste vänner:

ja, ni ser ju själva.
innan Platens var vi hos Jocke, och det var hur trevligt som helst.

med var även en ny bekantskap, Annas monsterfot (monsterhanden känner vi ju sen tidigare). den var stor och lite läskig.nä, Anna kunde inte riktigt gå igår efter sin gymnastik, men hon bangade inte konsert för det!


där nånstans är Markus, svettig som en gris.


Anna bjöd på sittdans, med talk på byxorna och allt.

så småningom masade hon sig uppför den lååånga trappan och åkte hem. för oss andra blev det drinkar och dans till sena natten. okej då, till två. sen gick jag hem.

wohoo vad det var roligt!

vad ska vi göra med Henry?

idag återberättade Anna en massa saker från hennes gamla dagböcker. jag skrattade så jag fick ännu ondare i magen än jag redan hade, men det var det värt! jag säger det igen: hon borde få de där dagböckerna publicerade och tjäna pengar på dem.

annars hände det inte så mycket på jobbet. det kom bara en endaste leverans, närmare bestämt 168 par strumpor från Happy Socks.

happy happy, som Penelope Cruz skulle ha sagt.

sen har vi lyssnat på Parken-skivan kanske sju gånger.

imorrn är det onsdag.

i övermorgon är det torsdag. då ska jag först på begravning (fyyyy), sen ska jag jobba lite och på kvällen är det Markus Krunegård!

häpp!

sure...

citat mamma:

-Jag gillar visst rock!

jag vill bara tillägga att detta uttalandet kom efter Idols rocktema. min mamma gillar Kevin, och han är ju rock. eller?

sent. men ändå.

nu så.

fredagen (den fruktade) 
jag ville på fullt allvar skita i återträffen, som tur var var jag inte ensam om de tankarna. Sofi (kompis sen vi var fem) ringde på eftermiddagen och hade precis samma tankegångar. vi bestämde ändå att gå till Erika som hade förfest hemma hos sig.



hela förfesten ägnades åt att gå igenom vad alla hade gjort sen sist... och vissa av oss hade inte träffats på väldigt länge. sen gick vi i alla fall till Konsert&Kongress. där var det folk vill jag lova. det var inte bara avgångsklass -98 utan även de som var tio år äldre. det var bra för min åldersnoja!

vart man än vände sig var det folk man kände igen. inte bara från högstadiet utan även gymnasiet. plus väldigt många ansiktet som man inte riktigt kunde placera.

tidigare på kvällen hade jag lugnt konstaterat att det i alla fall inte kunde bli några jobbiga möten med ex-pojkvänner, eftersom jag aldrig dejtat nån 82-a. det hade jag ju visst... och självklart sprang jag på honom. men det var rätt skönt för då passade jag på att be om ursäkt för en ganska pinsam incident från förra årets Halloweenfest.

jag är rätt glad att jag gick ändå.


9b, hallonsås och ett paket Lätta.

ju.

ja alright då, det var inte så hemskt med återträffen.

. som i punkt.

får jag tjata lite om min åldersnoja?
bra. here we go.
det är tio (10!) år sedan jag gick ut högstadiet. fattar ni vad det innebär (förutom att jag är skitgammal)? jepp, en sån där faslig återträff. och det är nu på fredag den inträffar. jag hade till en början inte en tanke på att gå, men ett par gamla klasskamrater övertalade mig. jag är sjuuukt opepp!

det som känns bäst just nu är att grejen är på Konsert&Kongress, så jag har ett par hundra meter hem. flyktvägen är alltså redan förberedd.

kanske hinner jag bli pepp på två dagar. vi får se.


helgen.

ja, då kanske det var dags att blogga lite igen. kan ju till exempel berätta om min helg.

i fredags var vi på Skylten och såg Jonna Lee och Lasse Lindh. det var bra... bitvis. roligt med Skylten ändå, där hängde jag mycket förr i tiden (i min ungdom). efteråt drog jag, Tania och Anna i till stan för lite utgång. i dörröppningen på Platens ändrade sig Anna och åkte hem istället. jag och Tania hängde in jackorna på Platens, sen gick vi till Platå och tog en drink och efter det gick vi tillbaka. nödvändigt, eller hur? på Platens träffade jag i alla fall Markus och Eja som jag hängde med hela kvällen, jag hade fantastiskt roligt!

i lördags var det dags igen. den här gången var det jag och Anna och som vanligt laddade vi upp här innan. efter att nästan ha dött av kyla på vägen kom vi ner till Platens och upptäckte att nästan alla var utklädda... det var inte vi (tråkiga jävlar). det är lite förvirrande med maskerad, hur ska man kunna veta om personen som raggar på en är snygg eller ful? och sen insåg jag att man måste vara lite alert också. det var nämligen en av bröderna Dalton som försökte ragga på mig, men de var ju fyra stycken så det var lite jobbigt att hålla reda på vem det var. så det fick vara.
 jag tror det var den lille.

nu lyssnar jag på Band of Horses och dricker julmust. all is good.


efterfest.


Eja somnade på mitt köksgolv.