för cirkus ett dygn sen:

ja alltså, nu ringde jag ju Emil efter att jag skrivit föregående inlägg. det visade sig passa alldeles utmärkt eftersom han precis hade ätit middag. så han hoppade på cykeln och kom hit, and he came bearing gifts! det blir ju inte mycket bättre än så. jag fick en skiva, eftersom vi håller på att bearbeta varandras musiksmak. det går hyfsat smärtfritt än så länge, vilket kan bero på att vi har sjukt bra smak båda två.

imorgon är det äntligen fredag! ni vet vad det innebär: utgång! fantastic! nu blev det mycket utropstecken här, men jag är peppad som tusan.

wohooo!

jahopp.

klockan är tolv och av någon anledning är jag hyperenergisk. jag vet inte riktigt vad jag ska göra, det finns inte så många att ringa till nu direkt.

jeeez...

onsdag betyder att det snart är fredag.

när jag kom hem från jobbet hade jag 70 sidor Twilight/Om jag kunde drömma kvar. de plöjdes snabbt igenom. sen pratade jag med Sofie om resterande böcker (hon har stenkoll). nu vet jag vad jag ska akta mig för...

nu fryser jag, så jag tänkte ta en dusch på sisådär trekvart tills jag är alldeles skrynklig.

so long.

efter en tredjedel:

bra jävla bok det där.

ska fortsätta.

p.s. vampires suck


iZound


hell yeah! den bästa investeringen jag gjort på länge. nu ska jag lyssna på Bright Eyes och läsa Om jag kunde drömma. sweet.

en toppenkväll/natt!

fredagen blev hur lyckad som helst! på kvällen drog jag, Anna och Johanna till Tania som hade fest. där dracks det alkohol, spelades guitar hero och jag, Anna och Johanna smidde mängder av spännande planer. sen var det dags att gå till Platens. det var roooligt! vi dansade jättemycket och jättefult!

sen träffade jag Emil som hade blivit utsänd av sina kompisar för att hitta folk till en efterfest. Emil hittade mig och tre hårdrockare från Dalarna. så efter att Platens hade stängt drog vi hem till Emil där Carl-Johan och Simon väntade. ganska snart hade dock jag, Carl-Johan och Simon bildat en anti-dalahårdrockaregrupp. istället för att umgås med de andra satt vi i ett hörn och åt knäckebröd och pratade viktiga saker som kroppsbehåring (Emils) och strumpor (mina). Emil rörde sig mellan de två lägrena och tyckte lika mycket om alla, fast när klockan var halv fem hade även han tröttnat lite på dalkarlarna och körde ut dem. 

sen gick vi andra fyra och lade oss och tittade på Skönheten och Odjuret. jag somnade nånstans i diskussionen om vem av Gaston och Lumière som var snyggast. efter ett par timmar var det dock dags att gå till jobbet, så jag tassade därifrån medan de andra tre låg och snarkade som bäst. i gårdagens smink och kläder anlände jag synnerligen ofräsch till Sportif, men jag köpte faktiskt en ny t-shirt vilket gjorde det hela lite bättre.

vilken bra fredag det blev!


pytteliten update.

nej, det händer verkligen inte så mycket här...
men
sportifbloggen lever och frodas!

have patience my darlings, i helgen ska det hända roliga grejer. det ska jag se till...

gnägg.

blä.

jag är så uttråkad att jag kanske avlider. lördagkväll, och inget att göra. nej, det är inte skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. fy farao.

förslöad.

det händer i princip ingenting just nu. det är ganska lugnt på jobbfronten, vilket innebär att jag jobbar lite mindre än vanligt. trist, men det är väldigt onödigt att vara tre stycken samtidigt.
jag jobbar mindre och sover desto mer. jag har sovit till tidig eftermiddag några dagar nu, och då missar man liksom det lilla dagsljus som ändå finns. min dygnsrytm är helt störd för tillfället...

ikväll blir det lugnt, tänkte mig lite film.
eventuellt kanelbullsbakning.
kanske både och, jag lär inte gå och lägga mig än på ett tag.

lördagen i bilder (och lite ord också)

det blev en synnerligen lyckad spelkväll hemma hos unga fröken Kellander i lördags. guitar hero, twister, uno och våghals stod på schemat.

fis-Ragge ville också vara med på Twister, men han blev diskvalificerad då han inte på något sätt kunde nå röd och grön samtidigt.



Anna: "höger, höger, vilken i helvete är höger?"
Julia däremot har stenkoll.


Kristin hade diadem kvällen till ära.
Pär och Per ville inte leka med oss. guitar hero var mycket mer spännande än fem tjejer som böjde sig i alla möjliga riktningar.


twister får tummen upp av Anna. Johanna koncentrerar sig på snurrandet.







the bluest eyes in Mantorp.

sen drog jag, Anna, Johanna och Julia till Platens där det blev dans hela natten lång. en toppenkväll!


hur jag har spenderat den senaste veckan.

ja, jag har ju varit sjuk om det nu är nån som har missat det. fast nu mår jag mycket bättre så imorgon blir det jobb och lite utgång på det. det ska bli härligt!

söndag - onsdag var riktiga skitdagar. jag hade feber, var genomförkyld och det kändes som om jag höll på att hosta upp lungorna. detta ledde till att jag knappt fick nån sömn överhuvud taget, utan på nätterna låg jag mest och svettades litervis (säkert extremt överdrivet, men det kändes som så mycket).
de senaste dagarna har jag dock tagit igen sömnlösheten med några slags maratonsovningar. det har väl blivit 15-16 timmar sömn per dygn ungefär. helt galet, men jag mår så mycket bättre nu!

igår tittade jag och Emil på Breakfast Club, eftersom han konstigt nog inte hade sett den. och det värsta var att han inte tyckte om den, eller som han sa: "för lite monster". tss, jag ville bara sparka honom på smalbenen. skitunge.

tjenixen.

update.

jag är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuk.

fehehehest (fest med inbyggd hostning)

jag har hostat nåt alldeles förfärligt idag. vi kan lugnt påstå att Sportif varken hade den friskaste eller fräschaste personalen idag...

men nu jäklar är det dags för nyårsbilderna!

















plus ytterligare 10-15 bilder där Anna visar upp sitt hål i strumpbyxorna (som råkade sitta i skrevet). jag väljer att inte publicera dessa utan sparar dem för ev. framtida bruk.

tack Alle och Ninni för en helt fantastisk nyårsfest!

nu ska jag hosta vidare. tjenixen.

trött.

jag har kallsvettats och hostat hela natten, ingen sömn överhuvudtaget. men saken är den att jag nog är minst sjuk av mig, Anna och Pelle så det blir jobb i alla fall. fast efter idag är jag ledig några dagar, så det ordnar sig nog.

friday.

sweet, Sagan om konungens återkomst på tv, fredagkvällen är räddad. sagan om ringen-nörd var det ja...

nyårsblogg kommer så snart jag bara orkar.

(jag har börjat hosta.)