jihoo!

Cici och Daniel har fått en bebis!
grattis!
image484

partaj.

igår vankades det födelsedagskalas hemma hos Anna. på plats var Anna, jag, Alle, Cici, Hanna, Ninni, Sara och  Helena. Jim gjorde även ett kortare gästspel. vi hade väldigt trevligt, inte minst när vi tittade på kort och mindes gamla goda tider.


efter nostalgitripparna bestämde sig Anna för att prova om hon kom i sina studentkläder. det var ju inga problem, så då blev hon så här glad.
image512
disco-Anna. ja, min kamera fick lite spel.

image513
Annas gipsarm, Cici och Hanna

image514
Helena, Sprite Zero, Ninni och Sara

image515
mys i soffan


tack för en rolig kväll Anna!


wiiii

idag kom mitt Wii Fit! jag är lycklig som ett litet barn! nu är det installerat, balansbrädan är synkad och jag har börjat så smått. hittills har jag rockat rockring, åkt slalom, hoppat backhoppning och nickat fotbollar. jag har även stängt persiennerna så att inte människorna i huset över gatan tror att jag är galen. nu har jag verkligen inte tid att skriva mer, back to wii!



hipp hipp

idag fyller en av mina allra bästa vänner år, och det ska firas med pompa och ståt i dagarna tre. grattis Anna!


en gång när vi var små (3-4år kanske) försökte jag strypa Anna. eventuellt tyckte jag det var en bra foto-pose. det finns hur som helst bildbevis som verkligen borde scannas in.
anyhooo, jag är glad att jag inte gjorde det. grattis skitunge!

image507
image508
image509
image511



grattis!

suck. det engelska ordet alltså.

jag har precis dammsugit hela butiken, alltid lika roligt. innan det var jag hos frisören, så nu är jag fin. eller nåt. han som stod och friserade bredvid var rolig/plågsam att lyssna på. han berättade för sin kund (ja, jag tjuvlyssnade alltså) att hans bror läste grekiska och latinska. latinska, sug på den ni!

ludd.

jag satt här och pillade mig i naveln och insåg att jag inte hade bloggat på ett tag. inte för att det har hänt nåt speciellt men ändå... man måste ju uppdatera.

igår var det bara jag och Arvid som jobbade, men det gick bra för det hände inte så mycket. mest en massa folk som gick och lyfte på alla t-shirt. som vanligt alltså.

idag har jag varit i Sjögestad och gått tipspromenad med mamma och Sofie. härliga grejer det där, med frågor som "vad är det här för blomma" och "vem är Sveriges ärkebiskop". utslagsfrågan var den härliga "vad väger apelsinerna i påsen". fabulous. vad får dom allt ifrån?
pappa kom hem från Spanien och var så där löjligt solbränd som bara han kan bli efter en weekendresa. tss, själv får jag inte sola alls just nu (för då läker inte ärren som de ska).

ja, imorrn ska jag i alla fall sprätta upp stygnen. det lät plågsamt.

cancelled!

resan till Ullared blev hastigt inställd inatt då vår chaufför bröt handen. ja, Anna alltså. och nej, jag ville inte köra istället. kom igen, jag har inte kört bil på minst ett halvår, då tänker jag inte sätta mig och köra vägar jag aldrig åkt förut. Anna och Linda, det är helt okej att skylla på mig att resan inte blev av. vi får helt enkelt ta den vid ett senare tillfälle.

för övrigt håller jag mig fortfarande i nån slags frivillig isolation tills på måndag så stygnen ska väck. det blir fram och tillbaks från jobbet och inte så mycket mer.

same old song and dance.

inatt drömde jag mardrömmar om de blå och orangea noterna på Guitar Hero. jag har uppenbarligen spelat lite mycket de senaste dagarna...
 
imorgon ska jag, Anna och Linda åka till Ullared. jag har aldrig varit där, så det ska bli spännande. eller nåt. pappa däremot ska åka på golfresa till Spanien. (alright, du vinner)

hare.


blood and gore. näeee, klar överdrift.

kompressen har åkt av, kvar är tre tejpbitar.
image506

på måndag får ni se resultatet, som förhoppningsvis blir lyckat.


aj.

I'm in pain!
jag får engentligen inte klaga, eftersom det är totalt självförvållat. idag efter jobbet hade jag en tid hos Hudläkarna i Linköping, och där opererade jag bort två födelsemärken i ansiktet. inga läskiga märken eller nåt, bara två som jag har stört mig på. jag fick fyra bedövningssprutor i ansiktet innan operationen, så den gick helt smärtfritt.

nu ska jag i alla fall gå runt med kirurgtejp i ansiktet fram till måndag, då jag ska ta bort stygnen. ni vet var jag finns om ni vill peka och skratta åt mig.

petigt.

Q: vem har världens finaste badrumsdörr?
A: jag!
image505
fy farao vad jag har jobbat hårt med den här, men snyggt blev det! ja, detta är alltså en Vynil med medföljande klocka (ifall ni undrade).

i morse läste jag ut boken till månadens bokcirkel, och hör och häpna:
jag grät som ett litet barn mot slutet, jag som aldrig gråter till böcker. får man skylla på hormoniell obalans?
nu har jag en hel hög med böcker som skriker efter min uppmärksamhet, frågan är bara vilken jag ska ta tag i först...


gårdagens ord:

jumbotron

eller som man också kan kalla den:
den där tv-saken i taket över isen

hej förresten. imorrn ska jag blogga på riktigt.

mah room:

sådär. då har jag fått upp Breakfast Club-postern på väggen också, så nu är den här delen av rummet precis som jag vill ha det. nä förresten, helst vill jag ha ett nytt soffbord. jag har hittat en galet snygg rotting-kista på Nordik. oh well, det får bli ett senare projekt.
image504

vi har det brä här i byren.

igår efter jobbet följde Anna med hem till mig. vi käkade mat och lyssnade på Brainpool, sen var det dags att bege oss hem till Tania. där var det nämligen fest, och vilken fest sen! vi hade så jäkla roligt, jag har inte skrattat så mycket på länge!
sen gick vi till Platens, och det var väl lite lagom trevligt. enough said. Arvid var på g i alla fall.
Anna tog en massa bilder, ni får hoppas att hon publicerar några av dem.

och idag kära vänner har jag slösat pengar, härligt värre! äh, inte slösat, det var ju saker jag verkligen behövde/ville ha. 
-en micro
-guitar hero till wii
-en stor ram till Breakfast Club-postern
-skoförvaring (lådor med en genomskinlig sida, très praktiskt)

så resten av kvällen betyder micro-popcorn och guitar hero, yay!

big news!

idag meddelade Pelle att vi härmed var uppbokade söndagen den 4:e maj. så vad händer för spännande då? vi ska på rollspelskonvent! det är alldeles sant och helt fantastiskt. a trip down memory lane för Pelle, men jag och Anna är ju noviser på området... nåja, vi ska mest dit som observatörer ändå.

Arvid jobbade inte idag, han är i Finland och dansar polonäs med Tarja Halonen.
image503
hot stuff.

thank god!

bloggen funkar igen, sing hallelujah praise the lord!

så vad har hänt sen senast? i söndags var vi på hockey, och det var roligt vill jag lova! vilken galen stämning... och måndag tisdag har det bara varit jobb och förkylning. ni ser, ni missar inte mycket av mitt liv när bloggen ligger nere ett par dagar. fan, jag skulle ju ändra på det där...

to be continued. ja, med något roligare.