jaa ni...

god kväll.

igår var det roligt ni. ja jävlar... det var ju fredag, så ni vet väl vad det innebär? jajamen, Platens. vi var hemma hos mig innan, jag, Anna, Johanna och Johanna. timmarna hos mig bjöd på ett förvånansvärt litet alkoholintag för att vara oss, trots det sa vi fel namn på allt och alla.
sen åkte vi till Platens, och där var det folk vill jag lova. fast det var aldrig speciellt fullt på dansgolvet vilket har sin förklaring i att det inte var så jäkla bra musik. fast det var fredag och allt! men vi dansade skitmycket ändå, man får ju göra det bästa av situationen. Jesper var där och hade drabbats av nån slags konstig hår-fetisch. han gick omkring och tog tag i våra hår hela kvällen. weird. annars skrek vi "VÄSKA!!!" mycket. sådeså.
sen träffade jag världens kanske sötaste kille. jomen. end of story (inte alls, men bloggmässigt i alla fall.)

nu har jag kikat lite på det där skräpet som kallas melodifestivalen. så jävla sopigt det är i år alltså... oj jäklar ni, Sarah Dawn Finers bröst är fan inte kloka. 

nä, jag ska titta på Freaks & Geeks istället. där snackar vi underhållning.

sweet.

nä dra mig baklänges, en uppdatering! ja jag förvånar till och med mig själv.

jag har ett meddelande till allmänheten. jag har bytt åsikt. om armband. jag har under dagen gått från att inte tycka om dem alls till att älska dem. anledningen? vi fick besök från Pierre på Mi Lajki idag, och jag insåg att jag inte ens hade provat några av smyckena därifrån. så jag tog på mig ett armband och hade sedan på mig det hela dagen. innan vi stängde för dagen köpte jag det. 

mästerverket:

oooh, I love you.

och visst fan är det fredag imorgon. wohoo!

idolbild


så där, nu har ni lite ögongodis att njuta fram tills att jag orkar blogga nästa gång. you're welcome.

lite fredag.

igår var jag inte fullast av alla på hela Platens. inte på långa vägar ens. så idag mår jag alldeles utmärkt vilket är bra eftersom vi ska ut ikväll igen. vilka var vi då som var ute igår ? jo, järngänget bestod av:

Johanna, här spikrakt framifrån.

och som vanligt...

Anna naturligtivs, som här använder en av mina badrumsspeglar och min schäslong (kalsong?) som ett sminkbord. hon tyckte hon var fantastiskt snygg ur den vinkeln.

så vi var hemma hos mig till lite efter midnatt, sen blev det dans, dans, dans på Platens hela natten. eller till tre i alla fall. mycket roliga människor och bra musik nästan hela tiden, precis som det ska vara.

då så. på't igen!

torsdag. vilket innebär att imorgon är det fredag.

god kväll. jag ser på en favoritfilm.

den borde ni se, om ni nu gillar Miyazaki. hur kan man inte?

jag var hos Emil igår förresten. everything is good.

snart är det helg ni!

frida (det är det idag)

idag kom jag till jobbet lagom för att höra de sista låtarna på Annas Blink 182-konsert. det var vackert, så vackert. nästan så jag fick en tår i ögat. sen kom Eskil och visade märket Björkvin. fina grejer. vi provade nästan allt. sen vid ett tillfälle tyckte Anna att Eskil pratade som vår favorit Comviq-duvan (var inte det en cykel?), hahaha.

nu tittar jag på Grey´s Anatomy (fast just nu är det reklampaus). jag HATAR att Izzy ska hålla på att ligga med ett spöke. wtf liksom.

ja idag har jag namnsdag. jag har blivit gratulerad en hel massa gånger, plus att Anna rimmade lite på mitt namn. tack för det.

autopickup: off.

I'm no longer Frida.
I'm Lilac the Valkyrie (race: human, gender: female, alignment: lawful)

hahaha! jag har börjat spela Nethack igen. under gymnasieperioden och några år efteråt spelade jag så mycket Nethack att jag hade konstant värk i fingrarna. då såg spelet ut så här:

ser fantastiskt ut va? jag har den här versionen nu också, men även en nyare variant.

åh, så lyxigt.

vad det går ut på, på ett ungefär:
man väljer en karaktär, sen springer man omkring i grottor och dödar monster, skaffar rustingar, lär sig trollformler och söker de ultimata vapnen. sen när man har spelat länge, länge är det dags att befria sin hemby från elaka monster och trollkarlar. ett evighetsspel, typ.

åh vad det är härligt att vara en nörd!

otrevligheter.

vilken störd helg alltså. fredagskvällen började fantastiskt. jag, Anna och Johanna var först hemma hos mig, och sen drog vi till Platens. där var det underbar musik, precis som förra veckan. jag var full och glad. sen träffade jag Emil och vi började bråka av nån anledning. då blev jag full och arg, så jag gick hem (tack andra Johanna för sällskapet).

jag skyller inte på att det var fredagen den 13:e, det var efter midnatt så det var den där jävla alla hjärtans dag. den dagen kan gå och hänga sig alltså.

jobbigt. 

fortfarande jobbigt.

men jag mår bra ändå.

yeah.

var jag och Anna snygga på Backyard Babies-konserten igår?

you bet your ass we were!
världens bästa hårdrocksutstyrslar!!!

onsdagskväll. helt utan utgång.

jag städar. slänger grejer i alla fall. jag har så sjukt mycket kläder, och använder säkert inte ens hälften. sen är det ju så roligt att köpa nytt också... men kom igen, ni måste förstå att det är jäkligt svårt att gå omkring i en klädbutik hela dagarna och inte köpa grejer! vi har ju världens bästa kläder och skor dessutom.

nu ska jag fortsätta. hallgarderoberna nästa!

i högtalarna: Late of the pier


ah.

ja här sitter jag och luktar på mina nya Converse. varför då undrar ni kanske. jag vet inte riktigt, mest för att de luktar fantastiskt gott. mmm, gummi... man får ju liksom passa på nu innan jag har börjat använda dem.
ja, jag är ju som jag är.

jag har haft en fantastiskt lugn och skön söndag. det är det som är det fina när vi numera mest går ut på fredagar, man slipper få söndagarna förstörda av bakfyllor (man tar dem på lördagen istället). nej då mamma, jag skämtar bara.

förresten, var det inte fantastiskt roligt på Mia och Klara när Gulletussan skulle skära sig? åh vad jag skrattade!


fredagen.

jag och Anna var ute igår och det var fantastiskt!!! vi hade så jäkla roligt! naturligtvis var vi på Platens, och vi dansade som två små galningar tills svetten rann om oss. musiken var to die for! vi stod på dansgolvet nästan hela tiden, och vi var så sjukt snygga i våra väl koordinerade outfits. Anna har bildbevisen.

vi träffade så många roliga människor också! en del var dock lite störda, men då drev vi med dem istället. jag sprang även in i Emil som var kalasfull. jag var lite lätt salongsberusad, Anna var nykter. det var nog det som gjorde att vi var fantastiskt fräscha på jobbet idag. håhåjaja vad jag är glad att vi bestämde oss för att gå ut!

bonusmaterial.

näsbilder. och närbilder med för den delen.


onsdagskvällen.

det blev lite otippat utgång igår. efter jobb och lite mat åkte Anna, Johanna och jag till Tania. det blev ganska många timmar med öl, guitar hero och roliga samtal. vi var en hel hög på 10 pers, men jag måste skärpa mig med kameran. det blev kanske fem kort på hela kvällen, på tre personer dessutom. här är i alla fall bildbevis på att Anna var på plats.

hon hoppar i soffan till tonerna av Linda Bengtzing. för att undvika missförstånd får jag väl avslöja att det var Anna som valt artisten och inte Micke om ni nu trodde det.
Anna var också den som lämnade festen först, då hon tog sista tåget hem. vi andra var kvar till halv ett, och sen gick vi ner till stan och Platens.

på Platens var det inte bara en massa småungar, det var dååålig musik också. men då får man ju ha roligt på andra sätt. jag hade stämt träff med Emil, och då blir det automatiskt ganska roligt. vi bröt till exempel arm, men jag märkte att Emil inte tog i allt vad han kunde. då skrek jag "men ta iii då!", varpå han drämde min hand i bordet. sen gick Johanna samma öde till mötes.

men hon är bra jävla fokuserad i alla fall. 

vi var i alla fall kvar på Platens till tre, sen hade jag och Emil ett ganska ensidigt snöbollskrig på vägen hem. det var kallt som fan.

btw.

hur jag blev som jag blev.



det här var min favoritserie när jag var liten. elfquest, eller alverfolket tror jag det hette på svenska. inte konstigt att jag utvecklades till en sån nörd.

jomen.

helt ärligt har det här blivit lite av en "vad jag gjorde i helgen"-blogg. jag gör ju inte så mycket spännande på vardagar. men ikväll tänkte jag blogga om nåt så viktigt och intressant som skor. det blir bra.

bildkavalkad!











helgen.

bon soir! hoppas ni har haft en bra helg, min har varit fucking amazing! vi tar det väl från början.

fredag (a.k.a. friday, fridas fridag): då hade vi rooolig förfest hemma hos mig. och vi får väl kalla det en mindre folkexplosion med tanke på att vi var sex personer, när vi annars brukar vara högst tre på förfesterna. supersexan såg ut som följer: jag, Anna, Johanna, Markus, Lina och Jenny. vi spelade Twister och drack  alkohol tills vi var snurriga av en eller annan anledning. sen bar det av till Platens för alla utom Markus. det var inte alls lika bra musik som förra fredagen, men jag hade sjukt roligt ändå. det var roliga människor vart man än vände sig, så jag vände mig ofta. jag träffade såklart Emil som var där med några av sina kompisar. sen blev klockan tre, och då stod jag och Emil i garderobskön i en halv evighet innan det bar av till honom. jag sov säkert en två-tre timmar innan det var dags att jobba.

lördag/söndag: jag och Anna konstaterade att det går väldigt bra att jobba även om man har varit ute till tre dagen innan. möjligen är man lite extra hungrig, så det stekta riset från Thai Coconut blev en av dagens höjdpunkter. efter jobbet låg jag hemma och slappade ett par timmar. sen ringde Emil och ville umgås så då gick jag hem till honom. sedan följde ett helt dygn av filmtittande och sovande. sovtimmarna hade nog övertaget. vi såg Låt den rätte komma in, Benjamin Button och lite annat. jag kom hem till mig igen för ett par timmar sen.

jag hittar inte min kamerasladd som jag såg senast när jag städade i fredags... oh well, den dyker väl upp snart. jag har många, många kort från förfesten i fredags.