sniff.

igår var jag och fikade med en gammal högstadiekompis. vi pratade om gamla lärare, klasskompisar och det faktum att det är tio år sen vi slutade nian. jag är gammal, om inte äldre än gatan.

idag betalade jag av mina skulder på Sportif. det kändes bra. eller nja, inte så fantastiskt eftersom jag är i det närmaste pank och oktober har inte ens börjat... men det ger sig. jag får väl helt enkelt vänta med att köpa vinterjacka tills nästa månad (jag vet redan vilken jag ska ha. självklart från Sportif.).
annars har jag sniffat ganska mycket lacknafta på jobbet idag. bensin luktar godare.

håhåjaja

en fullkomlig och alldeles lysande skildring från lördagkvällen finns nu på de här damernas blogg. det är bara så bra.

gäsp.

jag önskar verkligen att jag orkade skriva ett långt och innehållsrikt inlägg om gårdagen, men jag orkar inte just nu. har varit lite lagom slö hela dagen faktiskt. 
jag, Kristin och Anna var på inflyttningsfest hos Julia, och sen blev det utgång för mig och Anna (på tre olika ställen). oj vilken kväll... jag vet att Anna har extremt många bilder, så det är bara att hålla koll på Kellanderbloggen.

usch vad jag är tråkig.

brand new.


det är kort, det är mörkt och jag älskar det.

take a good look.


imorgon ryker det.

damn you logos.

det verkar som om luften gick ur mig lite efter helgen, men nu är det ändå onsdag så det är väl dags att börja blogga igen. igår spenderade jag större delen av eftermiddagen sittandes i Sportifs skyltfönster. jag hade en anledning vill jag bara påpeka. alla klistermärken och loggor som sitter i fönstrena ska bort, och det är ett jäkla pilljobb. dessutom kollar förbipasserande på en ganska konstigt.

ikväll är det bokcirkel, äntligen!

alle & berta knows how to throw a party

igår var det fest, och då menar jag fest. platsen var Fiestad och anledningen var Alle och Bertas inflyttningsfest. kvällen började lite lätt med tipspromenad och fortsatte sedan med vin, kvinnor, män och sång hela kvällen och natten lång.

egentligen behöver jag inte skriva så mycket mer. följande helgalna bilder borde berätta om den fantastiska stämningen under hela kvällen. tack Alle och Berta för en helt jäkla otrolig kväll!

















fredagen.

igår umgicks jag med min kära syster på dagen. vi gick på stan, sen köpte vi med oss mat och gick gick hem till mig och spelade tv-spel. hemskt trevligt.
på kvällen gick jag till Tania och Micke som hade fest. jag var inte jättepepp på fest, men bra mycket bättre att umgås med en massa roligt folk än sitta ensam hemma en fredagskväll. vi kom inte iväg ut förren halv ett, så då gick jag och Johanna hem istället för till Platens. sällskap ända hem, det är grejer det!

snart ska det jobbas, idag blir det nog mycket att göra.

men oj oj oj vilken fest det blir ikväll! herremingud.

btw

I'm alive!

lite opepp bara.

lovely.

idag har det varit härligt på jobbet. vi har tittat på ett nytt märke som är helt fantastiskt, Lavand. ett riktigt frida-märke (i.e. massor av härliga vardagsklänningar) om jag får säga det själv. jag vill ha nästan allting. säljaren hade med sig så fruktansvärt mycket grejer att det tog en halv evighet att gå igenom allt, man ville liksom inte missa nånting. jag var nog kvar på Sportif till sju, but it was sooo worth it.

nu ska jag läsa bokklubbsbok. jag tror jag börjar gilla den.

den förrädiska drinken...

...som bidrog till att jag mest har sovit hela dagen idag. ja ja, vi hade väl druckit en hel del innan den också.


aj.

jag har en hemsk känsla av att jag och Anna gjorde cirkuskonster för en vimmelfotograf igår. shite.

idolbild.


det är som jag alltid har sagt.

Kim Källström kan man lita på.

hets.

satan i gatan vad det var mycket att göra på jobbet idag. det var bara jag och Anna idag, vi och sjutusen kunder alltså. ja ja, nu överdrev jag kanske lite men det var jäkla mycket folk i alla fall.
igår var det väldigt många som undrade om det verkligen var 70% på lamporna också, vilket det är. hur som helst gjorde vi jättefina skyltar där det stod:
Gud sade  -Varde ljus
och så blev det 70% på alla lampor
inte fan hjälpte det, vi fick väl en trettio frågor om lamporna ändå.
stressigt värre alltså. Anna och jag tog varsin panikkort lunchrast, sen blev det rätt mycket senare än vanligt på kvällen. som tur var hade ingen av oss jättebråttom hem.

ja, och sen så har vi lyssnat på 119 Clash-låtar också. bara en sån sak.

oh ja.

jag har inte bloggat på ett tag, men det har inte hänt så värst mycket spännande. men om ni ändå är intresserade kan jag meddela att jag gjort detta idag:
-sorterat mina strumpor
-sett fyra Buffy-avsnitt
-monterat och satt upp en lampa till köket
-läst bok
-städat i skafferiet
-sett Ashes to Ashes
ni ser, bara spännande grejer.

norm 03, nu i ett kök nära mig. skitnära, as a matter of fact.


da junta - once again.

ge mig lite inspiration! det var dags att plocka fram korssygnet igår igen, men jag kom inte riktigt på vad jag ville brodera. lite halvhjärtat började jag på korsstygn is da shit, men jag var inte riktigt pepp så det blev inte mer än ett k.

ja, igår var alltså Helena, Cici och Adrina här för lite efterlängtad syjunta (speciellt Adrina hade längtat och väntat). det var mycket snack och lite verkstad, om vi säger så. Helena hade med sig en stor bunt med foton som vi försökte datera, vilket visade sig vara ganska svårt. ganska lite pyssel alltså, desto mer fika och prat. hur som helst hade vi väldigt trevligt, men nästa gång tänkte vi vara lite mer ambitiösa.

 
jättegammalt korsstygn, från den allra första syjuntan faktiskt.


it's a bargain!

fyra små saker jag vill ta upp:


-jag måste komma ihåg att bokblogga lite, har ju läst en hög med böcker sen senast... jag ska nog ta tag i det ikväll.

-jag ska också rota fram min korsstygnsgrejer, då det blir minisyjunta här imorgon. (18:30, det bjuds på fika)

-varför, varför, varför ger jag ut mitt riktiga nummer till knäppa killar på krogen?

-sist men inte minst:
första säsongen av MacGyver för 199 spänn på cdon. hur kan man låta bli?

the perfect man.

ashes to ashes.

jag har en djup och intensiv hatkärlek gentemot Gene Hunt.

"she was as nervous as a very small nun at a penguin shoot"

bastard.