ett till:

jag gillar tydligen att utsätta mig för det här.

är det en randig badboll? nej, det är Frida som borstar tänderna liggandes på badrumsmattan. ja ja, jag fattar att det är en stor blöja under kläderna, men ändå...och Sofie ser sur ut trots att hon har snygga bruna mockasiner på sig. varför vill man ta kort på det här?

jo men...

midsommarkrans PÅ hatten är ju också ett alternativ. snyggt Frida.

ja, jag var tjock när jag var liten.

tisdagen. inte fullt så actionspäckad som förra veckan.

idag hände det inte mycket på Sportif. det var väl hyggligt med kunder, men bara en enda liten leverans från Nike. tsss... vi längtar och trånar efter resterande Insight.
Anna och jag misstänkte att vi skulle frysa på hemvägen efter jobbet, så vi köpte varsin vinterjacka. alright, fullt så impulsivt  var det kanske inte, vi hade redan bestämt oss för vilka jackor vi skulle köpa.

imorgon ska jag jobba med Pelle och Pär. först båda två, sen bara Pär. förvirrande? inte alls.
och efter jobbet är det bokcirkel!

bon soir.

efter tisdagens synnerligen lyckade utgång blev lördagskvällen något av en besvikelse. vart gömde sig Hellacopterspubliken igår? nä, det var inte speciellt kul alls. dessutom blev jag kastad i en papperskorg. jag bryr mig inte ens om att skriva mer än så.

fast tre killar kom fram för att berätta hur fin de tyckte nya butiken var. då blev kvällen lite bättre.

internt. men kul.

i det nya numret av kvalitetstidningen nolltretton finns en fantastisk bild på Pelle. hade det funnits en ljudfil till bilden hade den låtit så här:
Benny Benny Benny!

världens snyggaste butik.

på riktigt!







ni bara måste komma och kolla in Sportif nu när vi är klara. det är helt otroligt så snyggt vi har gjort det. ja jävlar.

turboinlägg.

igår: jobb 10 till 22, sen Hellacopters på Platens och ganska mycket alkohol. nästan ingen sömn...
idag: jobb 10 til 22:40, sen var jag så trött att jag nästan började grina. så jag gick hem och börjar 9:00 imorgon istället. men jävlar så bra det blir (imorgon nyöppnar vi!). wohoo!

nu: sova, sova, SOVA!

förlåt.

ja, jag har varit en usel bloggerska den senaste veckan, jag får väl skylla på ombyggnaden på Sportif. samtidigt känns det lite fånigt eftersom jag mest har målat och gjort en massa kollage hela veckan, alltså inte jättehårt kroppsarbete direkt. ändå är jag mycket tröttare än vanligt på kvällarna nu. just nu halvligger jag i schäslongen med laptopen på ett sidobord bredvid, det är såhär jag har spenderat kvällarna den senaste veckan.
imorrn ska vi väl i alla fall gå på Hellacopters. om man orkar...

det är bara att lyda.

nu ska du ta och gå in här (och scrolla höger)

update.

bonjour.

igår målade jag. idag ska jag måla.

det är mycket jobb just nu...

ombyggnaden är i full gång.

jag är blåprickig. lite överallt faktiskt... det finns en bra anledning. idag gick jag till jobbet vid tio, då hade vi ett möte med Marie från WeSC. efter det tejpade jag en hel löjlig massa och sen var det dags att måla. Adidasblått, närmare bestämt. en fantastisk färg kan jag konstatera nu när jag tittar på mina prickiga armar. den blev för all del snygg på väggen också.
vid tre tog vi en lunchrast (jag, Pelle och Aron), sen fortsatte jag att måla. sen blev det kväll och jag blev trött och gick hem. imorgon ska jag (surprise!) måla. men jag tycker att det är kul, förutom runt om den jäkla jeanshyllan. petigt och svåråtkomligt som bara den.
men snyggt blir det, vänta ni bara...

fint.


friday.

igår jobbade vi hela dagen, och sen lite till. om ni bara visste hur mycket vi fick gjort igår... det plockades, skruvades, slipades, tejpades och veks så det stod härliga till. men jag och Anna hade sagt till Pelle i förväg att vi bara kunde jobba till kvart i åtta, för vi kunde ju inte missa Idol. så då gick vi och Tania hem till mig för Idol, godisätning och alkoholintag (det sistnämnda för mig och Anna).
sen anslöt även Johanna, min granne från tvärsöver gatan. det är alltid roligare att se Idol i sällskap!
sen blev det Platens, kan ni tänka er!? oj vad det var roligt! episoden med killen som kräktes spagetti i ett ölglas försöker jag dock slå ur minnet, men det är bara för äckligt för att glömmas. annars hade vi jättekul med Markus och Eja, nya bekantskaper för min del. jag vill minnas att det var ganska bra musik också...
nu kom jag precis på att när jag hade betalat i baren fick jag växeln instoppad i urringningen. haha.






jag hann ju inte ta nåt kort på Johanna! hon gick lite tidigare nämligen. och Markus ville visst inte fastna heller.
både Tania och Anna har bloggat om gårdagen, så kolla in!

ledig lördag. fab!

mmm... det finns inget som att vakna i ett rum fullt av tomma ölflaskor och halvtomma vinglas. den aromen vänner, den aromen!
när jag har piggnat till lite ska jag berätta om gårdagkvällen, för det är du värd.

bye for now.

grrr... great!

the pentry is no more. idag rev Pelé/Pella/Pelle ut nästan allting därinne. faktum är att det ser mycket bättre ut nu än det gjorde innan. alla som någonsin satt sin fot i vårat pentry vet nog vad jag pratar om.
två dagar till nu, sen stänger vi butiken för ombyggnad. det ska bli så jäkla häftigt med en nyöppning. fatta vad snyggt det kommer att bli...

and in other news:

på fredag ska Lars sjunga You're beautiful. James Blunt alltså. why god, why?

wohoo (som Anna skulle sagt)

vi niger och bockar och lyfter på hatten för Pelle som fyller år idag. grattis grattis!

Pelle firar med en Anna-och-Frida-ledig dag. way to go!


mellanstadieuppsats, all over again.

ladies and gentlemen, I give you:

min lördag av Frida Derke

på lördagen jobbade jag, Anna och Pelle. vi firade även kanelbullen som fyllde år. även djuren fyllde år. grattis grattis.
sen gick jag hem. sen åkte jag tåget till Mantorp. bredvid mig på tåget satt en kille och läste papper från Kriminalvården i Östergötland. jag försökte tjuvkika men det gick inte så bra. kanske var han dömd för misshandel på tåg.
så var jag framme i Mantorp. jag gick till Anna. sen åkte vi till himmelriket på jorden, City G. halleluja. vi köpte viktiga saker som chips och folköl. sen åkte vi hem. sen kom Tania och Johanna. vi tittade på tv och drack alkoholhaltiga drycker.
sen åkte vi till Linköping, där vi gick till Platå och Platens. vi dansade och försökte ragga. jag var inte bra på något av det. Anna och jag försökte som vanligt hitta partners, men de hade visst gått och gömt sig.
sen kom en kille fram och började prata. han bodde i Västervik och hade ingenstans att sova. han frågade om han kunde sova hos mig, men han hade någon slags väst på sig så jag var tvungen att säga nej.
sen var klockan över tre, så vi åkte hem. partnerlösa.
slut.


tre glada, och så Anna som håller i kameran. bilden snodd från nämnda
partnerlösa dam.

rolig sak jag precis kom på.

vad Anna sa till David i lördags:

-Vi är ute och letar efter partners.

and the search continues.